Aalborg Tårnet: Aalborgs ikoniske vartegn i tidsløst design

BB Designmind kan nu præsentere Aalborg Tårnet i et nyt og tidsløst Single-design. Har du en særlig kærlighed til Aalborg Tårnet eller blot Aalborg by, kan du nu få Aalborg Tårnet hjem at stå, som et unikt symbol på dets betydning for dig. Tårnet er også oplagt som gaveidé til en du holder af, som har et særligt tilhørsforhold til Aalborg.

Tårnet forenes i et enkelt og unikt Single-design i kombinationen mellem metal og egetræ. Silhuetten er skåret i robust stål og fremstår let og elegant i sit udtryk, og som er monteret sammen med massiv egetræ, der danner en elegant fod i bunden af tårnets silhuet. På den måde kan Aalborg Tårnet placeres lige præcis det sted i hjemmet, du ønsker at blive mindet om Aalborg og byens betydning for dig. 

Aalborg Tårnet som Single design og Søren BB, BB Designmind.

Aalborg Tårnet findes allerede i min Aalborg Skyline og er samtidig en af Aalborgs betydningsfulde og ikoniske vartegn. Det åbnede tilbage i år 1933 og er i den grad et besøg værd. Besøger du tårnet, kan du komme op i en højde af hele 55 meter og få en oplevelse ud over det sædvanlige. Fra tårnet kan du opleve en udsigt ud over Aalborg by, hvor du samtidig kan betragte Limfjorden, som snor sig forbi den smukke Nordjyske by. 

Se og bestil Aalborg Tårnet her

 

 Aalborg Tårnet